„Megszegted az irányelveket, ezért az oldalad törlésre kerül…”

Az oldal törlésével üzenetben fenyegetőzni a Facebook és az Instagram hivatalosan nem szokott, legyünk résen, és ne dőljünk be az adathalászok trükkjeinek.
november 2, 2023
Turbuk Ági

„Megszegted az irányelveket, ezért az oldalad törlésre kerül…”

Az utóbbi hónapokban egyre többször találkozhattunk ehhez hasonló Messenger üzenetekkel, amiktől érthető módon a szívverésünk is kihagy egy pillanatra. Időről időre elindulnak ezek a hullámok, de csak nem akarnak csitulni. Na de MI mit tehetünk ellene, mint felhasználók, akik üzleti céllal (jelen esetben a szálláshelyünk közösségi oldala) üzemeltetünk felületeket.

Sok ügyfelünkkel beszéltünk mostanában, mert szinte mindenki kapott már legalább egyszer hasonlót, amiben az azonnali fenyegető hangnem meg tudja állítani a mindennapok történéseit, hiszen legyen bármennyi követője is egy szálláshelynek, arra mindenki vigyázni szeretne. 

Az oldal törlésével üzenetben fenyegetőzni a Facebook és az Instagram hivatalosan nem szokott, ez kizárólag az adathalászok trükkjeinek egyike!

SOHA ne dőljünk be ezeknek, mert egy pillanat alatt átvehetik az irányítást az oldalunk felett, amint rákattintunk az üzenetben talált linkek egyikére. 

A folyamat ártatlannak tűnik, de a linkre kattintva belépési adatokat kérnek, majd abban a pillanatban, ahogy ezt megadtuk, ezüst tálcán adtuk át az oldalunk feletti irányítást. 

Legyünk résen, mert a szöveg változhat, változik, nem mindig ugyanarra hivatkoznak, de egy biztos, ha üzenetben kapunk hasonlót, még ha meg is nyitjuk, NE kattintsunk semmilyen linkre. 

Ha bizonytalan vagy mit, mikor, hogyan posztolj a szálláshelyed oldalán, vagy hirdetni szeretnél, de lövésed sincs, hogy hogyan állj hozzá, keress meg bennünket, és nézzük át, mire lenne szükséged ahhoz, hogy fellendüljön az oldalad látogatottsága!

30 perces ingyenes konzultáció keretein belül megtudhatod, pontosan mire lenne szükséged!

Megosztom:

Facebook
LinkedIn
Email

Kalkulálj személyre szabott árat:

Olvass másról is: