Rólunk

Bízd ránk magad!

Több, mint 6 éve dolgozunk együtt az online marketing különböző területein, ami mindhármunk igazi szenvedélye. Kata, a weboldalak szerkesztésében és a lehetetlennek tűnő technikai feladatok megoldásában mozog otthonosan, Ági a közösségi média platformokon, a hirdetéskezelésben, és az ütős szövegírásban lesz a legnagyobb segítséged. Anita pedig a grafikai megoldásokban, logótervezésben, arculati anyagok elkészítésében lesz profi segítségedre. Mindhármunk többéves tapasztalattal rendelkezik kifejezetten vendégházak marketingjének kialakításával, így nagyon sok példát láttunk jó, illetve kevésbé hatékony marketing megoldásokra. Mi arra törekszünk, hogy egyrészt a szálláshelyed brandje kialakuljon és kiemelkedjen a többi közül, másrészt pedig a töltöttsége a Neked megfelelő mértékben növekedjen. 
WEBDESIGN 100%
FACEBOOK 100%
INSTAGRAM 100%
STRATÉGIA 100%
GRAFIKA 100%
SOCIAL MEDIA 100%

Jesch Kata

Jesch Kata vagyok, a VendégházMarketing alapítója, webdesigner, szállásadó. 10év projektmenedzsment és marketing tapasztalattal segítek a szállásadóknak szálláshelyük arculatának, egyedi weboldalának kialakításában. 

Mivel magam is szállásadó vagyok (a Vértesben üzemeltetek vendégházat), így belülről van rálátásom szálláspiacra. Ismerem a felmerülő igényeket, buktatókat, jogszabályokat és kötelezettségeket – így megalapozott háttérrel tudok segíteni hogy weboldalad és arculatod a megfelelő technikai feltételek mellett és megnyerő designnal kerüljön kialakításra. 

 

Turbuk Ági

Az állandó jelenlét fárasztó a legtöbb vállalkozó számára, hiszen értékes perceket vesz el a Te idődből is, amit pont az álmod megvalósítására szeretnél inkább fordítani. A rendszeres posztolás nyűge 2023-ban mindenkit nyom, hiszen ma már nem elegendő egy szép honlap, egy jó vállalkozás ötlet, egyre több platformon kell jelen lenni és kommunikálni. Ez időigényes, olykor frusztráló, hiszen sokszor a szövegírás egy olyan terület, ami teljesen távol áll az adott vállalkozás témájától. Én viszont szenvedélyesen szeretem a tartalomgyártást, így efelől nem kell többet aggódnod. Folyamatos egyeztetés mellett vállalom a szöveges tartalmak legyártását, posztolását, hogy Te a vállalkozásod fejlesztésének más elemeivel tudj foglalkozni.

Kovács-Mihócza Orsolya

Idegenforgalmi közgazdászként a belföldi turizmus a szakterületem. Lakberendezéssel és személyes szakmai tanácsadással tudom támogatni szálláshelyed elindítását vagy fejlesztését. Ha fotózás előtt állsz, home staging szemlélettel készítjük elő ingatlanodat, de ha szálláshelyminősítésed miatt aggódsz, akkor is segítünk – utóbbi esetén minőségbiztosítási szakemberrel közösen mérjük fel házadat. Mindezt az idén 10 éves Barangoló család blog írójaként szálláshelytesztelő szolgáltatásunkkal tudom megkoronázni. Utazó, kiránduló családok számára írt blogom felületén mutatom be azokat a szálláshelyeket, amelyeket kipróbáltunk.

Ferenczi Anita

Több évtizede dolgozom grafikusművészként és művésztanárként. Az arculat kialakítása szenvedélyem, mindig megtalálom azt az irányt, amivel ügyfeleim is 100%-ig elégedettek. Sok éves reklámügynökségeknél töltött idő után biztosan állíthatom, hogy jó kezekben lesz a szálláshelyed! Mindenféle grafikai anyag elkészítésében állok rendelkezésedre, legyen szó a logód megtervezéséről, vagy egy kültéri tábla, molino,bármilyen offline kiadvány szerkesztéséről.