Megoldásaink

szálláshely weboldal

Az első lépés. Van, aki szerint nem kell, mi mégis azt gondoljuk, ha nincs web jelenléted egyszerű, átlátható foglalórendszerrel, mutatós képekkel és mindent kielégítő információkkal a szálláshelyedről, hamarabb fognak a konkurenciádnál landolni a pihenni vágyók, akiknél ezek már megvannak.

social media marketing

Beállítjuk és elindítjuk azokat a platformokat, amiket a tervezés során átbeszéltünk, és legjobban támogatja a szálláshelyed online jelenlétét. Ha szeretnéd, levesszük a válladról a posztolás és tartalomgyártás terhét, hogy Te a szálláshelyed üzemeltetésével tudj foglalkozni.

hirdetéskezelés

Hirdetés nélkül nehéz manapság növekedni. Átbeszéljük, Neked melyik hirdetés típusra van szükséged (Facebook/Instagram/Google ads), mik a célok és ennek megfelelően mi a legoptimálisabb hirdetéseket futtatjuk a szálláshelyed számára.


SEO Stratégia

Mind hallottunk már róla, ezért a konzultáción megbeszéljük, miért szükséges. Nem csak elmondjuk, hanem segítünk, és felkutatjuk, mik azok a kulcsszavakat, amivel, ha ellátjuk a webes felületed, jobban fog szárnyalni.
logo & grafikai megoldások

Az arculat eleganciát sugároz, összeszedettséget, stílust. Mi abban segítünk, hogy a Hozzád, illetve szálláshelyedhez illő legideálisabb arculatot alakítsuk ki, amit utána könnyedén és büszkén használhatsz az online és offline térben.


influencer marketing

Hidd el, nagy ereje van! Ha hiteles, megbízható ember ajánlja a szállásodat, az csak emeli a fényét, és persze tölti a foglalási naptáradat. Segítünk, hogy a megfelelő emberekhez eljuss, akikkel a későbbiekben együttműködhetsz.Munkafolyamatunk

1

igények és egyeztetés

Első lépésként töltsd ki a személyre szabott igényfelmérő adatlapot. Ha ez beérkezett hozzánk, jelentkezünk Nálad a megadott elérhetőségeiden. és közösen pontosítunk, hogy mik azok a szolgáltatásaink, amik legjobban támogatják a céljaid elérését. Ez lehet weboldal, arculat tervezés, közösségi média felületek, hirdetési stratégia…stb.

2

SZERZŐDÉSKÖTÉS

A munkát kizárólag szerződéskötést követően kezdjük el minden esetben. Ez véd mindkettőnket. A szerződésben leírjuk a határidőket, fizetési feltételeket, feladatokat, kötelezettségeket. Ebben rögzítjük a  jogokat és kötelezettségeket, fizetési kondíciókat is. Az egyszeri költségekről előlegszámlát állítunk ki 50%-ról, amelynek kiegyenlítését követően elkezdődik a közös munka. A havidíjas szolgáltatásoknál minden hónap 1. napján kapod kézhez e-mail címedre a számlát, amelynek kiegyenlítésére 5 nap áll rendelkezésedre.

3

ELŐKÉSZÍTÉS

Leírjuk a feladataidat (pl. küldd át a logóját, írj meg egy bemutatkozó szöveget, stb.), és nyitunk egy közös Google drive mappát, amibe  feltöltjük az anyagokat mindketten. Ide kerülnek a tárhely hozzáférések, belépési kódok, e-mail cím jelszavak is. Javaslatot teszünk struktúrákra, mutatunk látványtervet, elkészítjük a stratégiádat és a feladatokat is listázzuk.

4

TERVEZÉS

Semmi nem megy ki élesben, mielőtt jóvá nem hagyod. Mindenre kérjük írásos visszaigazolásod. Jóváhagyás után beállítunk, strukturálunk, felépítjük, elkészítjük.

5

ÁTADÁS

Mi vállaljuk, hogy a megbeszélt határidőn belül kulcsrakészen átadjuk mindazt, amire a tervezés során rábólintottál.

6

FENNTARTÁS

Ha igényled, akkor továbbra is ott leszünk melletted, kezeljük a hirdetéseidet, a posztjaidat, segítünk a grafikai kérdésekben, és a weboldaladat is frissítjük, amikor szükséges.